Om Klockkungarna

Jag, Rasmus Angström, är stolt huvudskribent på denna webbsida tillika urexpert hos en stor svensk klockåterförsäljare. Mitt intresse för klockor väcktes faktiskt inte redan som barn, det var istället under vuxen ålder som mitt klockintresse tog vid.

Som 19-åring fick jag en visstidsanställning hos en lokal klockbutik, och vid det tillfället kunde jag knappt skilja på ett väggur och ett armbandsur. Men allteftersom tiden gick blev jag varse om alla positiva aspekter som ett klockägarskap medför, såsom en god gemenskap med andra klockintresserade.

Efter ett tretal år hos den mindre klocktillverkaren ansåg jag mig vara kunskapsstark nog att söka ett mer utmanande jobb hos en större klockförsäljare, och som du säkert förstår fick jag jobbet och tycker mina arbetsuppgifter är utmanande än idag.

Med över 10 år i klockbranschen har jag byggt upp en expertis inom klockor som få kan matcha. Att prata klockor med kompisar och vänner var under en tid tillräckligt, men jag vill mer. Denna blogg ska fungera som en välskriven och träffsäker blogg om klockor, vari jag får möjlighet att dela med mig om allt det jag lärt mig om klockor under ett drygt årtionde.

 

Mina medhjälpare

 

Gunilla Angström

Gunilla är inte bara min medarbetare, hon är även min fru tillika webbdesigner på hobbybasis. Hon sköter alla tekniska aspekter som rör webbsidan såsom uppdatering av tillägg samt bildredigering. Gunilla är ej involverad som skribent, olikt nästa medhjälpare.

 

Martin Schwabe

Martin är en numera pensionerad klockreparatör som jag kommit i kontakt med tack vare mitt arbete. Han bistår med expertis i de artiklar som kräver stort tekniskt kunnande, och korrekturläser cirka 70 % av de artiklar som publiceras på webbsidan.

Martin är även behjälplig gällande att svara på de frågor jag har rörande huruvida ett specifikt ämnesområde är intressant eller inte.