Fossil Klockor - Klockkungarna.se

Filter

Varumärke

Pris

785 - 1854 kr

Diameter

26 - 50 mm
Fossil

Fossil Klockor


Fossil har ett team av kända designers som studerar och hämtar inspiration dagligen från nya trender och livsstilar, för att erbjuda de mest innovativa och unika produkter över hela världen. Fossil säljs i över 90 olika länder världen över via företagsägda dotterbolag och via deras egna Fossil butiker. De har över 60 oberoende distributörer i Asien, Stillahavsområdet, Europa, Syd -och Centralamerika, Karibien, Kanada, Mexiko och Mellanöstern. Läs mer....Fossil har utvecklat några patentskyddade teknologier för sina klockor. Bland annat deras BIG TIC-teknik, och även en kombination av automatisk och Quartz rörlighet på klockan som kallas för Twist. Dessa modeller har delvis exponerad mekanik så du kan se det inre arbetet i klockan, vilket ger klockan en väldigt snygg design.

Fossil är ett varumärke som handlar om inspirerande kreativitet och en unik look. De skapar moderna produkter med snygg design som ska kunna passa alla slags människor.

Fossil


Fossil klockor var det första amerikanska märket som inte endast fick klockan att användas för att hålla koll på tiden, utan som en snygg accessoar på handleden. De grundades 1984 och på 90-talet expanderade Fossil sin verksamhet med produkter som bland annat väskor, bälten och solglasögon.

Idag är Fossil ett företag som specialiserar sig på produkter som bygger på mode och design. Huvudsakligen erbjuder de ett omfattande sortiment av modeinriktade klockor. Utöver klockorna säljs även väskor, bälten, solglasögon, smycken, kläder och små lädervaror.

Fossil har blivit ett av de mest innovativa företagen på marknaden och fortsätter förstärka sin filosofi att hela tiden flytta deras gränser. Deras slogan "What vintage are you?" är hjärtat och själen i Fossil. Göm text...

Fossil

Det finns 176 produkter.

produkter per sida

-25%
Fossil FS5061

1 095 kr

Köp
-25%
Fossil FS5061 Köp
1 095 kr