Skagen 358XSSLWW

Skagen 358XSSLWW

Produkten har utgått

Snabb överblick om Skagen klockor

Skagens klockor är inbjudande och stilrena. De bjuder in betraktarens ögon och faller alla i smaken, både herr som dam – oavsett stil. För att få Skagens klockor att även passa i ett storstadspulserande hjärta så har grundarna Henrik och Charlotte besökt olika favoritstäder runt om i världen och fick således in inspiration för dess sensationsklockor.

Klockkungarna.se är officiella auktoriserade återförsäljare av Skagen klockor, vilket innebär att vi samarbetar med den officella distributören av varumärket. Detta gör att du som kund alltid kan vara trygg i ditt köp med Skagen:s officiella service och reklamationsrätt.

Här hittar ni samtliga klockor från Skagen:s kollektioner.

  • Vattentäthet 3 ATM

    Denna klocka tål 30 meter eller 3 ATM och därmed klarar klockan kontakt med vatten dåligt och du bör därför undvika att få vatten på klockan. Normalt tål den vattenstänk men är inte vattentät därför bör du inte bada eller simma med klockan.

  • Tänk på kondensen.

    Notera att det alltid kan uppstå undertryck i klockan vid snabba temperaturförändringar. Dessa kan orsaka att kondens uppstår. Om det uppstår kondens i din klocka och du ser droppar under glaset behöver din klocka torka. Vänd dig genast till en urmakare eller oss så hjälper vi dig. Detta fel är nödvändigtvis inte ett fabrikationsfel. Undvik därför att bära klockan under extrema förhållanden till exempel som från bastun och ut i vinterkylan.

  • Armbandstyp Läder
  • Diameter 22 mm
  • ATM 3 ATM