Om klockkungarna.se - Klockkungarna.se

Om oss

Vi på Klockkungarna.se är serviceinriktade och strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd. Vi vet att kundservice är en viktig del av försäljningen. För oss är kundservice A och O, förutom våra låga priser så vill vi alltid att din köpupplevelse som kund ska vara bra. Därför jobbar vi kontinuerligt med nya projekt, såväl som nya varumärken som förbättring av vår egen webbplats. Saknar du något eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

När vi startade våren 2011 satt vi upp tydliga mål om att vara en av nordens största återförsäljare inom 2 år på marknaden, idag är vi där och står stolta på pallen som en av de största. Men ännu är vi inte nöjda, vi sätter hela tiden upp nya mål, allt för att ge dig som kund den bästa servicen och de lägsta priserna till att kontinuerligt erbjuda nya attraktiva varumärken.

Vilka är vi som startade Klockkungarna.se?

Vi är två drivna entreprenörer som tidigare drivit och utvecklat flera framgångsrika företag. En av oss har tidigare jobbat som butikschef för en klädesbutik och därav intresset för klockor och mode. Det var också på denna väg vi kom på idén till Klockkungarna.se. Den andra av oss är utbildad jurist. Genom att slå våra kloka huvuden ihop har vi nu startat Klockkungarna.se.

Historia

Våren 2011

Maj 2011 slog vi upp portarna för www.klockkungarna.se.

Hösten 2011

September 2011 bestämde vi oss att expandera företaget genom vår första anställda Mattias.

Våren 2012

Våren 2012, startade vi vår danska webbshop www.urkongerne.dk.

Hösten 2012

Hösten 2012 startade vi upp vår outletsida för klockor: www.outletklockor.se.

Hösten 2013

Oktober 2013 expanderade vi med vår fjärde anställda, Henrik.
November 2013 släppte vi vår helt nya design till www.klockkungarna.se.
December 2013 Startade vi vår norska webbshop www.klokkekongene.no.
Tillsammans bildar vi Nordens snabbast växande internetföretag inom klockhandeln.

Våren 2014

Februari 2014 expanderade vi med våran femte anställde, Henrik som jobbar med programering och hemsideutveckling.

Hösten 2014

Hösten 2014 anställde vi vår sjätte anställda Andreas. Andreas ger er kunder en förstaklassig kundservice och ser också till att era klockor packas och skickas ut i tid. Ta gärna kontakt med Andreas om ni har några kundservice frågor eller om ni på något sätt önskar en bättre köpupplevelse.

December 2014

Klokkekongene.no blev utnämnt till årets nykomling av alla nystartade e-handelsbutiker i hela Norge. Kul tycker vi!

Våren 2015

Äntligen får vi igång integrationen med vår multishop och får klart vår nya Finska sida: www.kellokuninkaat.fi, här kommer vi i framtiden sköta vår försäljning till alla våra finska kunder. I maj 2015 lanserades vår sida för Storbritanien WatchaWatch.co.uk där vi från nu kommer kunna distribuera och sälja produkter över hela UK. 

Vill du veta mer om oss på klockkungarna? Kolla gärna våra press sida, där hittar du tidningar som både i skrift och online publicerat artiklar om oss. Klicka här för att komma till vår press sida.


Klockkungarna Sverige AB
Org.nr: 556893-9796
Linköping