Hugo Boss Herrklockor - Klockkungarna.se

Filter

Pris

1237 - 4788 kr

Diameter

40 - 50
Hugo boss

Hugo Boss

Klockor från Hugo Boss

Hugo Boss startades 1924 av Hugo Ferdinand Boss i Metzingen, Tyskland. Redan år 1930 gick dock företaget i konkurs på grund av ekonomiska problem. Efter tillskott kunde företaget åter startas 1931 och nådde stora framgångar under andra världskriget. Hugo Boss var generalagent för uniformer till de Tyska soldaterna. När kriget började lida mot sitt slut började man se på alternativa produkter och började således tillverka de kända Hugo Boss kostymerna.Läs mer....Hugo Boss är idag ett av världens största modemärke., Man delar in varumärket i ett antal olika varugrupper:

Boss Black

Boss black är kärnan i varumärket och står för en modern stilren stil. I sortimentet hittar du bland annat stilrena kläder, sportkläder och kläder till speciella evenemang. Nyligen har också Boss black fått tillökning via olika exklusiva parfymer, glasögon och dessutom de kända Hugo Boss klockorna.

Boss Orange

Det varumärke som är mest vardagligt, här hittar du Hugo Boss kläder som passar till vardagen, givetvis har du fortsatt en snygg design och hög kvalitet men till ett lågt pris. Hugo Boss orange klockor är unika med sin ungdomliga och lite sportiga stil. Inom Orange serien finns också parfymer, glasögon, skor och andra accessoarer.

Boss Green

Boss gren är en serie av Hugo Boss som inriktar sig på framför allt sportkläder, här kombinerar man mode med starka färger och gärna inspirerat av golfare.

Hugo Hugo är det mest trendiga märket från Hugo Boss, här satsar man på att följa trenderna snabbt men med låg volym. Designen är alltid det senast, gärna utsvängd och unik. Inom Hugo kollektionerna säljer man också förutom kläder trendiga skor, glasögon, parfymer och andra accessoarer.

Boss Selection

Boss Selection är en utvald liten del av det stora varumärket som ska vara exklusivt och unikt. Här finns kläder i de finaste materialen med den absolut bästa kvaliteten. Givetvis är passformen unikt utformad. Inom Boss Selection finner du också en den unika kollektionen med skräddarsydda kläder, där varumärket erbjuder kunden att måttbeställa kläderna och får dessa justerade efter kundens mått.

Boss Kids wear

Samtliga varugrupper innehåller inte bara kläder utan också Hugo Boss klockor, hudkrämer, parfymer, glasögon, väskor samt skor.

Hugo Boss klockor är stilrena och passar perfekt för den stilrena och modemedvetna mannen. Hugo boss klockorna är av klassisk stilren stil som alltid kommer ses som tidlös. Klockkollektionerna delas in i två delar:
Hugo Boss klockor
Boss orange klockor
Varav Hugo Boss klockor är den traditionella och tidlösa designen. Boss orange är mer vågade klockor som inriktar sig på en yngre sportigare publik, här har man också ett lägre pris för att vara extra attraktiv för nya klockköpare.

Företaget är idag baserat i Metzingen, Tyskland precis i den stad där företaget en gång startades. Idag är rätta namnet för företaget: Hugo Boss group och är ett av världens ledande företag inom mode och lyxigare kläder samt klockor. Man har cirka 10.000 anställda och omsätter över 1,7 miljarder Euro per år. Detta gör företaget till ett av världens mest lönsamma klädes- och klocktillverkare. Idag har man försäljning i 124 olika länder över hela världen, tillsammans har man 6100 olika butiker som säljer Hugo Boss.

Hugo boss klockor hittar du till bästa pris på klockkungarna.se.Göm text...

Hugo boss

Det finns 11 produkter.