Gravyr - Klockkungarna.se

Gravering

Vi på klockkungarna tycker att klockor är personliga, så varför inte göra presenten, julklappen eller kärleksgåvan ännu mer personlig genom att gravera in en text till den som ska få den? Klockkungarna erbjuder professionell graveringstjänst hos vår graveringsverkstad. Du kan gravera in namn, datum eller något annat viktigt och minnesvärt på baksidan av klockan, runt boetten på klockan, på spännet eller på smycket. Endast fantasin sätter gränserna.

1. Vanligt typsnitt

2. Skrivstil

Välj om du vill ha text i vanlig stil eller i skrivstil. Ange detta tillsammans med vilken text som ska stå i "Meddelande till butiken" i kassan. Glöm inte att lägga till produkten "Gravering av klocka" i varukorgen.

Det tar cirka 2-5 dagar utöver normal leveranstid vid beställning av gravyr.

OBS: Vid köp av gravyrtjänst så utgår rätten till ångerrätt av köpet av klockan i enlighet med distansköplagen. Detta eftersom klockan inte längre anses vara i nyskick. I vissa fall är det inte möjligt att gravera på så sätt som kunden önskar på grund av platsbrist eller liknande. Detta avgörs av vår graveringsverkstad. Vid dessa få tillfällen gravering inte är möjlig meddelas kunden detta och vi hittar en ny lösning tillsammans eller så krediteras/återbetalas summan. Vid eventuella frågor, funderingar eller speciella önskemål kring gravering maila supporten på info@klockkungarna.se

Gravyr

Det finns 1 produkt.