Betalningsvillkor - Klockkungarna.se

Köpvillkor

För att få handla på klockkungarna.se måste du ha fyllt 18 år, annars krävs enligt regler målsägandes tillåtelse till köpet. Varje vara anges med pris inklusive moms.

49,- för frakt gäller med posten. Inga expeditionsavgifter tillkommer.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Vi reserverar oss även för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella prisfel. Färg/nyans-skillnader kan förekomma mellan produktbilder och verkligheten på grund av ljusförhållanden och olika produktionsserier, vi reserverar oss därför även för detta.

Betalningslösningar

Klockkungarna.seerbjuder ett flertal betalningslösningar för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att handla.

Välkommen till Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

Genom att ange eller efterfråga information i Klarna Checkout godkänner du våra användarvillkor och vår användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår här.